The best Winter

barbetjoe logo

Barbetjoe voor al uw complete barbecue pakketten

Met Barbetjoe wordt jouw droom werkelijkheid. Onze barbecue pakketten bevatten namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue en voor een meer dan scherpe prijs! Ook kan je een barbecue op gas erbij bestellen welke wij vuil mee retour nemen.

Wij bezorgen het barbecue pakket gratis bij u thuis. Er kan al vanaf 4 personen besteld worden en vóór 12.00 uur besteld is dezelfde dag voor 17.00 uur nog vers in huis!

Het assortiment is perfect voor liefhebbers van vlees en vis. Als je van veganistische gerechten houdt ben je ook bij ons aan het juiste adres. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het Little Joe kindermenu. Dus wil je het beste pakket met de lekkerste producten? Bestel dan snel op deze site! Happy Barbetjoe!

MAATREGELEN N.A.V. CORONAVIRUS

Barbetjoe Barbecue Service heeft hygiëne erg hoog in het vaandel staan en werkt strikt onder alle HACCP en Hygiëne voorwaarden. Hiermee houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM en gaan wij verder! Barbetjoe zal jouw  bestelling conform afspraak leveren met enkele extra veiligheidsmaatregelen. Zo schudden onze bezorgers geen handen en gebruiken zij na ieder klant bezoek  desinfecterende handreinigingsgel. Daarnaast worden de betalingen vooraf via iDeal gedaan, zodat er ook geen contact hoeft te zijn met onze pinautomaten of met contant geld.

 

Winterproof barbecue

In landen als Amerika en Australië is de winterbarbecue al een bekend fenomeen, maar ook in ons eigen koude kikkerlandje wordt barbecueën in de winter steeds populairder. Het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde winterbarbecue is natuurlijk de barbecue zelf. Waar je in de zomer misschien nog genoegen neemt met een iets minder geavanceerd model, is het in de winter echt van belang dat de barbecue van goede kwaliteit is. Goedkopere barbecues zijn vaak gemaakt zijn van dun materiaal, waardoor de temperatuur in de barbecue beïnvloed wordt door de buitentemperatuur.

Waar let je op?

Zorg in ieder geval voor een barbecue met een deksel, zodat de warmte zich in de barbecue goed kan opbouwen. Wil je verzekerd zijn van een winterproof barbecue? De modellen van Big Green Egg zijn dankzij de keramische wanden bij uitstek geschikt om ook in winterse weersomstandigheden te kunnen barbecueën. Niet in het bezit van een green egg? Bel onze verhuurafdeling.

Ondanks dat deze barbecues winterproof zijn, is het wel aan te raden om ze op een plek uit de wind neer te zetten.

De aankleding

Als de barbecue eenmaal op z’n plek staat en het menu is bepaald, kan de aankleding eromheen beginnen. Zorg voor sfeervolle verlichting, bijvoorbeeld in de vorm van sfeervolle lichtsnoeren, gezellige lampionnen of mooie waxinelichthouders. Voor extra sfeer en warmte mag een vuurkorf natuurlijk ook niet ontbreken. Vanuit onze partyverhuur afdeling helpen wij u graag op pad.

En – last but not least – denk vooral ook aan je eigen aankleding. Mutsen, sokken, sjaals en handschoenen kun je goed gebruiken als het kwik beneden het vriespunt daalt. 

Barbetjoe's complete winter barbecue pakketten

Barbetjoe heeft voor ieder wat wils in haar barbecue assortiment. Je vindt bij ons iedere keer weer lekkere en verrassende combinaties van vlees, sauzen en salades

barbetjoe logo
OVER rosco catering

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!                                  Rosco is de partner voor uw Barbecue op maat! Heeft u afwijkende wensen of wilt u een offerte neem dan contact op met onze sales afdeling op nummer 030-2412205 of stuur een email naar sales@rosco-catering.nl voor inspiratie neem eens een kijkje op   www.rosco-catering.nl

OVER barbetjoe

Last minute de beste en lekkerste Barbecue pakketten bestellen! DIT KAN BIJ BARBETJOE.NL! In het assortiment van Barbetjoe vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Het assortiment is van top kwaliteit tegen een meer dan scherpe prijs! Tevens kan je naar behoefte zoveel extra’s bestellen waar je zin in hebt! Bezorgen en ophalen is in de prijs inbegrepen.  www.barbetjoe.nl

OVER paviljoen de wilgenplas

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Paviljoen “De Wilgenplas” is alles mogelijk! Van een receptie tot zakelijke bijeenkomst of van een feestje tot een Barbetjoe op maat!. Gewoon een leuke avond met een groep vrienden of een complete huwelijksdag. Benieuwd naar onze arrangementen? www.paviljoenwilgenplas.nl

Scroll naar top