Een barbecue voor
iedere gelegenheid

Bbq pakketten voor groepen

BBQ pakketten voor een groep of gezelschap bestellen? Totaal ontzorging is een must? En wilt u zeker weten dat het smaakt én dat je nergens omkijken naar hebt? En dat u voldoende eten en drinken hebt? Dan bent u bij Barbetjoe aan het juiste adres. Vertel ons uw  wensen en wij denken met u mee over een méér dan geslaagde Barbetjoe zonder zorgen. 

Onbezorgd barbecueën

Een personeelsfeest op de planning of gewoon gezellig barbecueën met het bedrijf en relaties? Dat organiseert u met al het gemak. De barbecue wordt van begin tot eind geregeld door Rosco Catering. Dat houdt in: ambachtelijk vlees, verse vis, inclusief barbecue, serviesgoed, huisgemaakte salades, sauzen, stokbroden en geen afwas!

Alles geregeld, onbezorgd genieten

Alles geregeld betekent ook écht dat alles geregeld is. Vraag eenvoudig een offerte aan met de voorkeuren en Rosco Catering neemt alles uit uw handen.

Kwaliteit en produkten uit de streek!!

Het ambachtelijke vlees komt rechtstreeks van de slager, de verse vis van de visboer. De salades en sauzen bereiden de vakmannen in eigen keuken, de stokbroden levert de bakker. Rosco Catering houdt tevens rekening met glutenvrije, vegetarische en halal producten.

Op iedere gewenste locatie

Een zakelijke barbecue kan op iedere locatie, of dat in Utrecht, Vleuten, Tienhoven, Breukelen, Maarssen of andere mooie plaats in de provincie Utrecht, wij staan paraat voor u. Na het barbecueën kunt u alles vuil achterlaten. Het is de service van Rosco Catering dat de barbecue en het serviesgoed worden gereinigd. Dat is onbezorgd genieten!

ontvang je graag een offerte op maat?

Wij reageren zsm op de aanvraag

barbetjoe logo
Over Rosco Catering

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!                                  Rosco is de partner voor uw Barbecue op maat! Heeft u afwijkende wensen of wilt u een offerte neem dan contact op met onze sales afdeling op nummer 030-2412205 of stuur een email naar sales@rosco-catering.nl voor inspiratie neem eens een kijkje op   www.rosco-catering.nl

Over Barbetjoe

Last minute de beste en lekkerste Barbecue pakketten bestellen! DIT KAN BIJ BARBETJOE.NL! In het assortiment van Barbetjoe vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Het assortiment is van top kwaliteit tegen een meer dan scherpe prijs! Tevens kan je naar behoefte zoveel extra’s bestellen waar je zin in hebt! Bezorgen en ophalen is in de prijs inbegrepen.  www.barbetjoe.nl

OVER paviljoen de wilgenplas

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Paviljoen “De Wilgenplas” is alles mogelijk! Van een receptie tot zakelijke bijeenkomst of van een feestje tot een Barbetjoe op maat!. Gewoon een leuke avond met een groep vrienden of een complete huwelijksdag. Benieuwd naar onze arrangementen? www.paviljoenwilgenplas.nl