Veelgestelde Vragen

Zijn de barbetjoe pakketten voldoende voor 1 persoon?

Goeie vraag. We krijgen die vaker. En ons antwoord is altijd een volmondig: ja. Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is een menu ruim voldoende. We hebben de porties zorgvuldig afgestemd op basis van onze jarenlange kennis met groepen van zowel kleine als grotere eters.

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn om een Barbetjoe te kunnen boeken?

Je kan al vanaf 4 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt.

Wat wordt niet standaard meegeleverd bij de Barbetjoe?

Alle ingrediënten worden door ons geleverd. Een barbecue, borden en bestek zijn niet standaard meegeleverd. Dit is uiteraard wel mogelijk.Dat geldt eveneens voor spullen als partytenten, tafels, vuilniszakken en dergelijke. Voor grotere groepen vanaf 15 personen kunnen wij een offerte op maat maken! Bel 030-2412205 of stuur een email aan info@barbetjoe.nl.

Hoe bezorgen jullie mijn Barbetjoe?

Je krijgt jouw bestelling in een craftzak. Het vlees zit per soort in bakken, gegarneerd en gesloten. De sauzen en salades zitten in mooie bakjes. De salades zijn netjes gegarneerd. De bakjes zijn dusdanig gekozen dat deze niet veel ruimte in de koelkast nodig hebben. De producten kunnen gelijk op de Barbecue!

Bezorgen jullie ook op zondag?

Ja, wij bezorgen 7 dagen per week. Zo heb je altijd alles vers. Het vlees, de vis en de ingrediënten en hoef je ook niet over extra koelcapaciteit te beschikken.

Zijn genoemde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen zijn inclusief btw. Op de factuur staat ook altijd het btw-bedrag vermeld. Handig voor je zakelijke boekhouding.

Staat uw vraag er niet bij?

Bel ons op 030-2412205 of stuur een mail naar info@barbetjoe.nl
barbetjoe logo
Over Rosco Catering

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!                                  Rosco is de partner voor uw Barbecue op maat! Heeft u afwijkende wensen of wilt u een offerte neem dan contact op met onze sales afdeling op nummer 030-2412205 of stuur een email naar sales@rosco-catering.nl voor inspiratie neem eens een kijkje op   www.rosco-catering.nl

Over Barbetjoe

Last minute de beste en lekkerste Barbecue pakketten bestellen! DIT KAN BIJ BARBETJOE.NL! In het assortiment van Barbetjoe vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Het assortiment is van top kwaliteit tegen een meer dan scherpe prijs! Tevens kan je naar behoefte zoveel extra’s bestellen waar je zin in hebt! Bezorgen en ophalen is in de prijs inbegrepen.  www.barbetjoe.nl

OVER paviljoen de wilgenplas

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Paviljoen “De Wilgenplas” is alles mogelijk! Van een receptie tot zakelijke bijeenkomst of van een feestje tot een Barbetjoe op maat!. Gewoon een leuke avond met een groep vrienden of een complete huwelijksdag. Benieuwd naar onze arrangementen? www.paviljoenwilgenplas.nl